Petroselinum crispum
Världens godaste och bästa slätbladiga persilja!
Vår italienska jättepersilja - ekologiska fröer. Massor av fröer i vår jätteförpackning.
Världens bästa persilja kommer från Napoli och Italien. Stora, mustiga väldoftande blad med fantastisk smak.
Vi odlar vår persilja i stora pallkragar och sår från tidig vår till sommar och har tillgång till färsk persilja ända till frosten. Ju mer man skördar desto starkare blir plantorna.
Skörda och använd nyttig persilja varje dag. Frys in för vinterns behov.
Persilja är ett måste i köksträdgården. Vi använder persilja på frukostmackan, i salladen, som garnering, i inläggningar, vinäger, olja, på pizza, som garnering i pastasåser, pesto etc. Det finns hur många användningsmöjligheter som helst.
Våra generösa frökvantiteter gör att du kan odla i flera pallkragar med bara fröer från en förpackning.
Världens bästa persilja!
Sådjup: ca 1 cm. Så generöst över hela odlingsplatsen.
Det tar lång tid för persiljefröer att gro så var tålmodig!